top of page

YEP Acceleration Demo Day

Демо День найкрутішої акселераційної програми від YEP спільно з Western NIS Enterprise Fund вийшов шаленим! І ми вже можемо підбити підсумки і впевнено сказати, що це успіх!


За 5 днів після Демо Дня стартапи вже мають 16 коммітментів на 1-1 фоллоуап зустрічі з фондами. Усі стартапи Акселерації YEP показали високий рівень пітчів, а їх продукти зацікавили інвесторів!


стартап акселератор YEP

Крім того, наші партнери також підтримали учасників Акселерації різними додатковими можливостями:

  • Всі стартапи отримали запрошення до закритої стартап-спільноти Genesis StartUp Academy together with Meta.

  • Кожен стартап Акселерації YEP запрошений записати відео для YouTube каналу Startup Istanbul та поділитися своїм кейсом для одного з популярних стартап медіа Туреччини на більше ніж 160 000 читачів.

  • Два стартапи отримали безкоштовний мембершип від Lift99 Kyiv Hub з доступом до коворкінгу та комьюніті в Україні та Естонії.


стартап акселератор YEP

Ми дякуємо нашим партнерам та друзям з топових фондів, акселераторів та компаній за участь у Демо Дні та теплі відгуки: uventures, Flyer One Ventures, Horizon Capital, Genesis, Startup Wise Guys, SMOK Ventures, SMRK, SID Venture Partners, Blue Lake VC, ESTBAN, Angel One Fund, Specialist VC, VESNA Capital, ZAS Ventures, Presto Ventures, Startup Istanbul, Олександр Яценко, Денис Сичков, Влад Тисленко, Олександра Балкова, Каріна Лапіна, Марія Тінтул, Вадим Синжерецький, Ану Окс, Петро Сов'як-Круковський, Андрій Зінчук, Любов Гук, Іван Петренко, Каспар Ханні, Роман Новачек, Бурак Буюкдемір, Озан Сонмез.


стартап акселератор YEP

Вітаємо всі стартапи з важливим майлстоуном: Spendbase, If.Team, FormSniper, GreatCatalog, ScaleMate, Naratta, Do it! App, Adsme – ваші інтенсивні два місяці Акселерації принесли свої заслужені результати. Далі – тільки більше!


Акселерація YEP реалізується за сприяння Western NIS Enterprise Fund, який підтримує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проєкти.

Партнери програми: Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Ukrainian Startup Fund, Cisco, Genesis.


46 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page